Velkommen PC Reperasjon

PC Reperasjon hjelper deg med alle slags problemer på PCen din.

Vi har lang erfaring med å finne og reparere alle slags feil på PCer.
Du sparer både tid og penger på å kontakte oss - og du får en PC som fungerer igjen.
Normal behandlingstid på verkstedet vårt er 2-4 dager.
-Knust skjerm på iPhone? Det fikser vi.

   
Utskrift

Politiet advarer mot å ta telefonen om du blir oppringt av dette nummeret

 

Ikke ta telefonen dersom dette nummeret ringer

Politiet advarer mot svindlere som ringer fra dette nummeret.

Torsdag la politiet i Målselv ut en melding på sin Facebook-side med overskriften «Ikke la deg lure!».

I innlegget advarer de mot at flere personer har blitt utsatt for utenlandske svindlere, skriver Nordlys.

Videre skriver politiet at svindlerne utgir seg for å ringe fra Microsoft, og at det er «oppdaget virus» på din PC. De ønsker så at du skal installere et program som skal fjerne «problemet».

Dette programmet gir uvedkommende fri tilgang på din datamaskin, og politiet råder derfor personer som blir oppringt å ikke ta telefonen.

I samme innlegg advarer politiet også mot et telefonnummer fra USA som svindlerne ringer fra.

«Ett nummer som går igjen er 0015672539999, men det ringes også fra numre som starter på 0090, 0140 og 0075.»

ABC Nyheter

Utskrift

Office Home and Business 2010

Microsoft Office Home and Business 2010 har verktøyene du trenger for å holde kontakten og opprettholde produktiviteten – hjemme, på kontoret og på farten. Med effektive verktøy for e-post, tidsplanlegging og oppgavelister i Outlook 2010 har du tilgang fra nesten hvor som helst – du er alltid tilgjengelig. Med de mange mulighetene for medieredigering og visuelle effekter i Word 2010 og PowerPoint 2010 er du klar til å skape profesjonelle rapporter og presentasjoner som fanger oppmerksomheten effektivt. Administrer økonomien knirkefritt med dataanalyseverktøyene proffene bruker, i Excel 2010. Og med OneNote 2010 har du et sted der du kan samle notater, informasjon fra weben, dokumenter og andre ressurser når du skal organisere prosjekter hjemme og på jobb.

 

Organiser nesten alle slags prosjekter på ett enkelt sted

  • Med OneNote 2010 har du ett enkelt, lett
Utskrift

Office 2010

 Microsoft Office Home and Student 2010

microsoft-office2010

Office 2010 har forskjellige versjoner:

- office Home and stundet 2010

- office Home and Business 2010

- Office Standard 2010

- Office Professional 2010

- Office Professional Plus 2010

- Office Mobile 2010

Microsoft Office Home and Student 2010 har verktøyene du trenger for å gjennomføre skole- eller hjemmeprosjekter effektivt. Studenter kan bruke de ferdige malene i Word og PowerPoint 2010 til å lage fremragende skolearbeid med slående visuelle effekter og redigeringsfunksjoner for medier som bidrar til at de kan uttrykke ideene kreativt. I Excel 2010 får du regnearkverktøyene proffene bruker til å forenkle arbeidet med data, fra utgiftsoversikter til husholdningsbudsjetter. Og for hjemmeprosjekter er OneNote 2010 et samlingspunkt for organisering av notater, filer og ressurser på ett lett tilgjengelig sted.

Ha kontroll på husholdningsbudsjettet

  • Sett opp et budsjett, og hold orden på utgiftene med maler som
Utskrift

Jobber når pc-en sliter

Jobber når pc-en sliter      
 
29 år gamle Hai Truong har satset på   Strømmen som sitt nye virkefelt for salg,  service og support av PC og utstyr.
 
Det er over atten år siden syd-vietnameseren Truong kom til Norge som ung gutt. Siden har han blitt her. Interessen for datamaskiner kom veldig tidlig forteller han selv.

 

 

Av: Klaus Wærpen

– Ja, det stemmer. Broren min kjøpte en dag en datamaskin og lillebror fattet raskt interesse for den innretningen, forteller Hai. Vi møter ham i hans nye butikk og verksted nederst i Strømsveien på Strømmen.

 

Solid utdannelse

Guttungen fant ut en del selv ved å prøve seg fram, men en dag ble han kjent med en person innenfor databransjen og neste steg ble studier i informatikk både her hjemme og i Liverpool i England.

Etter studietiden fikk han jobb hos en dataforretning men da han en dag sa han ville selge butikken og flytte tok Hai sjan - sen og kjøpte like godt hele greia. Unggutten var blitt egen herre og innehaver av databutikk i Markveien i Oslo. Det gikk veldig bra, forteller Hai men etter ti år ønsket han både kortere daglig reisevei og billigere husleie enn i den populære handlegata i Oslo.

 

Strømmen privat og på jobb

– Jeg hadde giftet meg, fått et barn og bosatt meg på Strømmen fire år før jeg flyttet forretningen hit. Da det ble et egnet lokale ledig «hjemme», med leilighet i 2. etasje til og med, så var det klart hva jeg skulle gjøre. Dessuten visste jeg at det var behov for mine tjenester på Romerike. Nesten det eneste alternativet til å få hjelp her er å gå til kjedene, noe mange har sagt at de ikke har så god erfaring med.

 

Tilbyr totalløsning

Truong tilbyr nesten alt man trenger av pc og utstyr. Til og med reservedeler kan du få, flere også fra eget lager. – Jeg skal holde høy grad av servise, konkurransedyktige priser og kort leveringstid både på nye og brukte maskiner og også selvfølgelig på service og reparasjoner. Nå har han utvidet tilbudet med å tilby henting og levering av maskiner for en rimelig penge. – Ja det gjør jeg gjerne, men vil kunden ha meg hjem, eller på arbeidsplassen, for å gjøre jobben der, så gjør jeg gjerne også det, forteller Hai Truong. Mange problemer både med maskin og nettverkstilkobling kan løses på stedet – og ofte også best akkurat der.

– Hvordan føler du konkurransen fra de store da?

– Det går veldig greit, svarer Hai. Jeg satser på personlig service hvor kunden kan få tilfredstilt helheten i dataproblemet sitt slik at totalløsningen blir best mulig for henne eller han. Det er viktig at datautstyret er et hjelpemiddel og ikke et stadig tilbakevendende problem som tar mye tid, koster en masse penger og ofte skaper stor frustrasjon. Vet du at flere ganger som kunder har kommet til meg for å få en del eller har et problem, så har de faktisk blitt henvist hit av de store kjedene i nærområdet, ler Hai og legger til: Da må det da i hvert fall være behov for meg? – Og, alt det jeg tilbyr skal kunden få til både en f o r n u f t i g og en rimelig pris, avslutter Hai Truong og ønsker alle som lurer på noe velkommen.

 

kilde: Lokalavisen Romerike

Utskrift

Hurtigtaster til Pc

Generelle snarveier til PC